Την πρόκριση τους στο Α γκρουπ δυναμικότητας της Β΄Φάσης εξασφάλισαν και οι 3 ομάδες κορασίδων του συλλόγου μας, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η Α΄ φάση.

Έτσι στη Β΄Φάση, για κάθε τμήμα θα ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία:

  • ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ18 (πρώην Κορασίδων):
    • Το Α γκρουπ (θέσεις 1-24) θα αποτελείται από τις τρεις πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων της Α΄ Φάσης, θα σχηματίσουν τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων και θα δώσουν αγώνες σε δύο γύρους με βαθμολογία σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα βγει μετά από κλήρωση. Σε κάθε όμιλο θα τοποθετηθούν κατόπιν κλήρωσης 2 πρώτοι, 2 δεύτεροι και 2 τρίτοι (από διαφορετικούς ομίλους της Α΄΄ φάσης).
  • ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ18 2 (πρώην Κορασίδων εκτός συναγωνισμού 2) & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ18 3 (πρώην Κορασίδων εκτός συναγωνισμού 3) :
    • Το Α γκρουπ (θέσεις 1-6) ) θα αποτελείται από τις ομάδες που κατέλαβαν την 1η και 2η θέση των τριών ομίλων της Α΄ Φάσης, θα σχηματίσουν έναν όμιλο των έξι ομάδων και θα δώσουν αγώνες σε ένα γύρο με βαθμολογία σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα βγει μετά από κλήρωση.
    • ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ(final four): Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του Α΄ γκρουπ θα δώσουν αγώνες χιαστί, ( ο 1ος του ομίλου με τον 4ο του ομίλου και ο 2ος του ομίλου με τον 3ο του ομίλου). Οι νικητές θα δώσουν αγώνα για τις θέσεις 1η και 2η και οι ηττημένοι για τις θέσεις 3η και 4η . Το γήπεδο των αγώνων θα οριστεί μετά από σύσκεψη των ομάδων με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων.

Το πρόγραμμα της Α΄ Φάσης ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοε 19 και αξίζει η παρουσία και το χειροκρότημά μας, σαν επιβράβευση των προσπαθειών των κοριτσιών μας.