Ολοκληρώθηκε η Γ’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Σε σύνολο 69 ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή τον Σεπτέμβριο του 2021, οι Αμαζόνες κατέκτησαν την 5η θέση σ ένα συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε στις 9/10/2021 και ολοκληρώθηκε στις 19/3/2022. Ένα ταξίδι 19 επίσημων αγώνων (16 νίκες και 3 ήττες) γεμάτο χαρές και συγκινήσεις. Τα κορίτσια μας, σ ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ξεπέρασαν πολλές φορές τον εαυτό τους και έφθασαν πανάξια σε αυτή την τιμητική θέση κάνοντας υπερήφανους όλα τα μέλη του συλλόγου μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που πέρασαν στο Final 4 αλλά και η κατάταξη αυτών κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, Εύα Αγγέλου – Ειρήνη Αθανασοπούλου – Ιωάννα Αθανασοπούλου – Ξένια Βάσσου – Θεοδώρα Γιακουμέλου – Άννα Γκοτσοπούλου – Μαρία Δώδου, Εβελίνα Ζέρβα – Κατερίνα Κορρέ – Ιωάννα Κρητικού – Μυρτώ Μαραζοπούλου – Βάλια Μεμένιου – Χριστίνα Σιμωνετάτου – Σοφία Τυχοπούλου, αλλλά και στην προπονήτριά μας Σοφία Κοκλανάκη καθώς και στην έφορο της ομάδας Ελένη Μότσια.

Το ΣΚ 2-3/4/2022, στο Κλειστό Γήπεδο Μεταμόρφωσης θα διεξαχθεί το Final 4 με την συμμετοχή του ΣΦΑ Μελισσίων “Ο Φοίβος” , του ΑΣ Σπάτων “Γαία”, του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και του ΑΟ Νέοι Βύρωνος.