Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Volley League Γυναικών, η ομάδα του συλλόγου μας κατατάχθηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Πρόκειται για βαθμολογική θέση η οποία υπολείπεται από τους αρχικά τεθέντες στόχους της Διοίκησης του συλλόγου, καθώς υποχρεώνει την ομάδα να δοκιμαστεί στη ψυχοφθόρα διαδικασία των play out για την παραμονή στην κατηγορία, πλην όμως και υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν καθ’ όλη τη σεζόν, αφήνει αισθήματα αισιοδοξίας.

Γιατί πολύ εύκολα θα μπορούσε η ομάδα να απωλέσει από πολύ νωρίς την αγωνιστικότητά της μετά από τις συνεχόμενες ατυχίες τραυματισμών και ασθενειών, που την έπληξαν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αλλά η συνέπεια και οι συνεχείς προσπάθειες του ΔΣ, καθώς και το φιλότιμο των Ελληνίδων και ξένων αθλητριών κράτησαν την ομάδα όρθια, ανταγωνιστική και κοντά στους στόχους της μέχρι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Το ερχόμενο Σάββατο 2 Απριλίου ξεκινάει η διαδικασία των play out με αντίπαλο την ομάδα του Ηλυσιακού. Τώρα είναι η ώρα ως σύλλογος να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και με πίστη, αγωνιστικότητα και αφοσίωση να υπερασπιστούμε τη συμμετοχή μας στο επόμενο πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών 2022-23.

Ευχόμαστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να διαφυλάξουν την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή των αγώνων των Play Out και να αποτραπούν όποιες παρεκτροπές, που θα θέσουν σε κίνδυνο το κύρος του πρωταθλήματος.