Η Διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος σε ηλικία 89 ετών έφυγε για το μεγάλο του ταξίδι. Ο Μίμης Παπαδόπουλος ήταν ο Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος των Αμαζόνων καθώς επίσης και ιδρυτής της ομάδας βόλεϊ του Πανερυθραϊκού όταν το 1977 μαζί με λίγους φίλους του ξεκίνησε έχοντας ως «σημαία» του το άθλημα του βόλεϊ. Την ίδια εποχή ίδρυσε και το Σύστημα Προσκόπων της Νέας Ερυθραίας ενώ πρωτοστάτησε για την ίδρυση και κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας.
Λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, προσέφερε άοκνα τις υπηρεσίες του, βάζοντας τον θεμέλιο λίθο στις Αμαζόνες, που σήμερα κοσμούν με την παρουσία τους την ανώτερη βαθμίδα των εγχώριων διασυλλογικών οργανώσεων.
Δυστυχώς εξαιτίας των πρωτόγνωρων καταστάσεων που ζούμε λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να αποδώσουμε τις τιμές που αξίζουν στον κο Μίμη.
Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα των Αμαζόνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του και το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ αποφάσισε την κατάθεση στεφάνου στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς στον ιδρυτή μας.


κε Μίμη θα σε Θυμόμαστε και θα σε Τιμούμε πάντα.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ σε συνεργασία με την κα Ρόζα Κουτσούκου και την οικογένεια του εκλιπόντος δημιουργεί ένα ειδικό αφιέρωμα στον Ιδρυτή της ομάδας, κο Δημήτρη Παπαδόπουλο, που θα παρουσιασθεί στο εγγύς μέλλον.