Ο Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει τη συνεργασία και ένταξη στη γυναικεία ομάδα τριών εξαιρετικά ελπιδοφόρων αθλητριών, των Κατερίνα Κορρέ, Κλειώ Κουρλαμπά και Έλενα Παγώνη.
Η ύψους 1,92 Κατερίνα αγωνίζεται στη θέση της ακραίας/διαγώνιας και αποτελεί μέλος της ομάδας μας από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περασμένης σεζόν. Παίρνοντας χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στη Volley League στα 15 της χρόνια, απέδειξε ότι ο χρόνος δουλεύει προς όφελος της και με την κατάλληλη προπονητική δουλειά μπορεί να αναδειχθεί σύντομα σε πρωταγωνίστρια.
Η 23χρονη Κλειώ προέρχεται από το γειτονικό σωματείο του ΑΟ Αγίου Στεφάνου και είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε διαφορετικό σύλλογο. Με ύψος 1,83 αγωνίζεται ως διαγώνια και διακρίνεται για το ιδιαίτερα δυναμικό της παιχνίδι.
Η 22χρονη Έλενα αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Πανιώνιο, με τον οποίο διακρίθηκε στα πρωταθλήματα υποδομών, λαμβάνοντας και τη διάκριση του καλύτερου λίμπερο σε final-4. Τα τελευταία 2 χρόνια είχε ενταχθεί στο δυναμικό της Ένωσης Βύρωνα στο πρωτάθλημα της Α2.
Πλησιάζοντας στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο σύλλογός μας ολοκληρώνει σταδιακά το ρόστερ του, δίνοντας τη δυνατότητα σε αθλήτριες με ιδιαίτερη προοπτική να αποκτήσουν την εμπειρία της Volley League και ταυτόχρονα να αποτελέσουν θεμέλια και παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου.
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία τις ομάδες του Ο.Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ και του Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Έλενα, την Κλειώ και την Κατερίνα στην οικογένεια των Αμαζόνων και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.