Ο Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον κ. Κώστα Γκούντα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της γυναικείας ομάδας και Τεχνικός Διευθυντής του Συλλόγου.
Ο κος Γκούντας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. και καθηγητής Φ.Α. στο Πρότυπο Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης με πολύ μεγάλη προπονητική και εκπαιδευτική εμπειρία. Κάτοχος δύο Πανελληνίων πρωταθλημάτων, μιας τρίτης πανελλήνιας θέσης και οκτώ ανόδων κατηγοριών σε εθνικά και ενωσιακά πρωταθλήματα. Ως ομοσπονδιακός προπονητής έχει κατακτήσει 8η Πανευρωπαϊκή θέση και χάλκινο βαλκανικό μετάλλιο. Στην προπονητική του πορεία έχει συνεργαστεί με τον Α.Ο Αγ. Σώστη, Έσπερο Καλλιθέας, Πήγασο Ν. Κόσμου, Α.Γ.Σ Δραπετσώνας, Άρη Νίκαιας. Α.Ε Νίκαιας, Φιλία Ηλιούπολης, Α.Ο Παπάγου, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Α.Ο.Φ Πορφύρα, Ηλυσιακό και Ευρυάλη Γλυφάδας. Έχει διδάξει σε σεμινάρια εκπαιδευτικών και σε σχολές προπονητών της Γ.Γ.Α.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει τον κ. Γκούντα στην οικογένεια των “ΑΜΑΖΟΝΩΝ” και του εύχεται πολλές επιτυχίες, προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της τελευταίας πενταετίας.