Ο Αθλητικός Όμιλος Νεανίδων Νέων Νέας Ερυθραίας ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη διεθνή αθλήτρια Μαρία Νομικού (γεν. 1993, ύψους 1μ90).

Η Μαρία Νομικού που θα ενισχύσει την ομάδα μας από τη θέση της κεντρικής στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ, είναι μια πολύ έμπειρη και πολυσύνθετη αθλήτρια. Για πολλά χρόνια αγωνίστηκε ως ακραία/διαγώνια, ενώ στην πλούσια καριέρα της έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδος όπως και το ευρωπαϊκό τρόπαιο Τσάλεντζ καπ. Η σπουδαία αθλήτρια έχει φορέσει την φανέλα μεταξύ άλλων, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία για 5 χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Την τελευταία διετία ανήκε στον Απολλώνιο Κερατσινίου με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 σε ένα παιχνίδι εξαιτίας του λοκντάουν για την πανδημία, ενώ πέρυσι λόγω εγκυμοσύνης δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. εύχεται στη Μαρία Νομικού, υγεία και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.»

Η ίδια η αθλήτρια σε δήλωση της για την συνεργασία με τις Αμαζόνες υποστήριξε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια των Αμαζόνων. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου. Από τη δική μου πλευρά θα δώσω το 100% για να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της στη νέα Πρι Λιγκ».