Ο Αθλητικός Ομιλος Νεανίδων Νέων Νέας Ερυθραίας ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Χριστίνα Νικολαΐδη.

Η νεαρή, ιδιαιτέρως ταλαντούχα αθλήτρια, αναμένεται να ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα από τη θέση της κεντρικής στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ, αλλά και τα τμήματα των Κορασίδων και Νεανίδων. Γεννήθηκε το 2006, έχει ύψος 1,86μ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Κορασίδων Κ17. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Αιγάλεω, συμβάλλοντας σημαντικά στην άνοδό της.

Σε δηλώσεις της η Χριστίνα Νικολαΐδη, τόνισε για τη συνεργασία της με τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της οικογένειας των Αμαζόνων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χάρη Ντιγριντάκη, τον προπονητή μου κ. Βασίλη Πανδή και όλο το προπονητικό team γιατην εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.Θα προσπαθήσω με πολλή δουλειά, ατομική και ομαδική, μαζί με τις συναθλήτριές μου, να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Σύσσωμο το Δ.Σ. εύχεται στη Χριστίνα Νικολαΐδη, υγεία και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας