Δυο αγωνιστικές πρίν το φινάλε της κανονικής περιόδου, Οι Αμαζόνες αντιμετώπισαν την Θέτιδα Βούλας στο Στ. Καλαϊτζής. Κέρδισαν το πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια η Θέτιδα ανέβασε την απόδοσή της και σε συνδυασμό με τις απουσίες των δύο ακραίων λόγω τραυματισμού (Χριστοδούλου, Καραγκούνη) οι Αμαζόνες δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση φτάνοντας στο τελικό 1-3 σετ (25-21, 18-25, 18-25, 18-25).
Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της 16χρονης Κατερίνας Κορρέ και η συμβολή της στο δεύτερο σετ καθώς αμέσως μετά την λήξη του αγώνα έσπευσε να προλάβει και την αναμέτρηση των Κ18 των Αμαζόνων όπου συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη με 3-0 σετ επί του ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Αμαζόνων, Βασίλης Πανδής, δήλωσε: «Σήμερα είχαμε καλά αλλά και άσχημα κομμάτια στο παιχνίδι μας. Όσο πιέζαμε με το σέρβις ήμασταν κοντά και μάλιστα πήραμε και το πρώτο σετ. Χαλαρώνοντας το σέρβις μας η Θέτις κράτησε την υποδοχή της και εύκολα ή δύσκολα έπαιρνε το side out. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια με καλές ομάδες αν δεν εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τότε σε τιμωρούν. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την διακοπή για το κύπελλο, να επιστρέψουν οι τραυματίες και να κάνουμε μια καλή προετοιμασία για τα δυο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου».