Με την αναμέτρηση Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. Αμαζόνων – Α.Ε.Κ., στον μεγάλο τελικό, ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ «Μίμης Παπαδόπουλος», την Κυριακή 02/10/2022, στο κλειστό γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊντζής», το οποίο, κατέληξε σε κιτρινομαύρα χέρια.

Η «Ένωση» επικράτησε των Αμαζόνων με 3-1 σετ κατακτώντας την 1η θέση, ενώ στον μικρό τελικό, ο οποίος προηγήθηκε, ο Ζ.Α.Ο.Ν. νίκησε τον Πανιώνιο με σκορ 3-0 σετ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γεώργιος Θωμάκος, που παρέδωσε το κύπελο στην αρχηγό της νικήτριας ομάδας, κ. Διάλλα Βασιλική, αλλά και ο αντιδήμαρχος Εκάλης και Εντεταλμένος Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος με τη σειρά του βράβευσε την αρχηγό των Αμαζόνων, κ. Χρυσάνθη Χριστοδούλου.

Ο Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε. Αμαζόνες ευχαριστεί την Α.Ε.Κ., τον Πανιώνιο και τον Ζ.Α.Ο.Ν. για τη συμμετοχή τους.

Το τουρνουά, διοργανώθηκε από τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμη για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή (1922-2022), ενώ φέρει το όνομα του ιδρυτή και πρώτου Προέδρου των Αμαζόνων, Μίμη Παπαδόπουλου.