Μετά το ρεπο της 1ης αγωνιστικής, οι Αμαζόνες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 29/10/2022 και ώρα 18:00 τον Φ.Ο. Βριλησσίων για τη 2η αγωνιστική της Pre League Γυναικών.

Από φέτος στο πρωτάθλημα της Pre League επανέρχεται η κανονικότητα καθώς και οι 13 ομάδες θα είναι σε έναν όμιλο και μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου θα ακολουθήσουν τα play off και τα play out.

O προπονητής της ομάδας μας, κ. Βασίλης Πανδής δήλωσε για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα φέτος πρόκειται να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Η έλευση πολλών και καλών Ελληνίδων αλλά και ξένων παιχτριών νομίζω πως θα το κάνει ποιοτικότερο. Αυτό είναι ένα πολύ καλό στοιχείο, θα φέρει κόσμο στα γήπεδα και θα συμβάλει στην άνοδο του επιπέδου της Pre League και κατ’ επέκταση ολοκλήρου του γυναικείου βόλεϊ. Έχω ξεχωρίσει εφτά ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο, αριθμός μεγάλος που από μόνος του επιβεβαιώνει τα παραπάνω λεγόμενα. Μεγάλη μάχη προβλέπεται να γίνει και στην ουρά για την παραμονή.

Ως προς την δική μας ομάδα το καλοκαίρι με τον πρόεδρο κο Ντιγριντάκη συνεργαστήκαμε πολύ καλά και το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα με παίκτριες εγνωσμένης αξίας. Η προετοιμασία μας κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς.
Αυτή τη χρονιά θέλουμε να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στα play off ανόδου. Ωστόσο ο πιο σημαντικός στόχος και δικός μου προσωπικός είναι να βάλουμε τις βάσεις για να καθιερωθούμε μακροπρόθεσμα στη Volley League για πολλά χρόνια»